Libelle

De gemiddelde score voor Libelle is goed. (32) Geef uw mening

Het tijdschrift Libelle is elke week een feestje!

Met een abonnement op het tijdschrift Libelle krijgt u het mooiste en grootste vrouwenblad van Nederland nog vóór het weekend op de mat. Het magazine Libelle verschijnt elke week met mooie interviews en reportages, uitgebreide dossiers en heel veel woon-, mode-, beauty-, tuin- en culinaire inspiratie. En niet te vergeten de columns van Wieke, Tineke, Hans en Juul.

De voordelen van een abonnement op Libelle op een rijtje.

 • Libelle elke week voor het weekend gratis thuis bezorgd
 • Gratis digitaal lezen
 • Altijd korting op Libelle Specials, Libelle Academy en Libelle Bookazine
 • Heel veel leuke extra’s en bijlages
 • VoordeelSparen: Snel sparen voor leuke uitjes en mooie producten
 • Na de eerste abonnementstermijn per maand opzegbaar

Libelle digitaal nog leuker
In de digitale versie van Libelle kunt u direct doorklikken naar video’s, websites, andere pagina’s in het blad en sociale media.

Wilt u direct een abonnement afsluiten? Op deze pagina vindt u alle aanbiedingen van Libelle. Neem nu een abonnement met korting of cadeau, een proefabonnement of cadeau abonnement!

Als abonnee leest u Libelle ook op uw tablet: via de Tijdschrift.nl app voor iPad en Android tablets

Ingangsdatum abonnement: 02/10/2014

Tip: Geef Libelle cadeau

Kies uw korting

Meer kortingsabonnementen

Bekijk de abonnementsvoorwaarden

Libelle alleen op uw tablet?

alleen op uw tablet?

Bestellen

Direct te downloaden!

Met een digitaal abonnement kunt u Libelle op uw iPad of Android tablet lezen via de Tijdschrift.nl-app en uw Tijdschrift.nl-account. U kunt direct beginnen met lezen. Digitaal lezen is goedkoper dan op papier.

Libelle reviews (32) Geef uw mening

 • ook ik ben paar minuten gebeld om mij te feliciteren dat ik al meer dan 30 jaar trouw lid ben. Groot is nu mijn teleurstelling omdat ik me misbruikt voel om mij te overvallen met een irritant verkooptrucje. Dit terwijl nieuwe abonnee's juist wel mooie aanbiedingen kunnen ontvangen. Zal er nog een nachtje over slapen, maar overweeg door dit voorval toch eens in tijdschriftenland te gaan shoppen.

  Hannie Vaessen op 04/09/2014

  Ik vind Libelle slecht!

 • Net als Cor Gijsberts werd ik 18/8 jl. gebeld door Libelle. Ik blijk 25 jaar een abonnement te hebben op Libelle. Ik krijg een 'leuke' aanbieding. Een tijdschrift naar keuze met 60% korting. Mijn reactie was dat ik verwacht had een leuk presentje te ontvangen i.p.v.te moeten kopen. Ook ik had zelfde ervaring als hr/mevr.Gijsberts, toen ik geen belangstelling had om tijdschrift te kopen was de dame aan de telefoon niet zo aardig meer als in begin van gesprek! Jammer!!!!!

  Carla Dillisse op 26/08/2014

  Ik vind Libelle uitstekend!

 • Libelle, een blad dat je "kent" vanuit huis. Libelle, een groter als ik groot ben blad... Inmiddels 29 en abonnee van Libelle! Het blad voelt ontzettend "thuis", vertrouwd en oer-Hollands! Geen reclame voor dure crèmes en te dunne modellen. Gewoon voor de Hollandse vrouw! Aan de klagers op deze site: benader de klantenservice gewoon en leg daar je probleem voor! Ze zijn echt bereidwillig!

  Jo Mertens op 19/08/2014

  Ik vind Libelle uitstekend!