• Ontspanning & inspiratie
  • Mode & wonen
  • Persoonlijke & herkenbare columns

Kies jouw abonnement

Libelle

Libelle

/ Wekelijks

Het tijdschrift Libelle informeert en inspireert. Met een abonnement op Libelle geniet je iedere week van een moment van ontspanning en inspiratie. In Libelle lees je interviews, reportages en herkenbare columns en blijf je op de hoogte van de nieuwste mode- en woontrends met uitgebreide dossiers. Naast de wekelijkse Libelle verschijnen 16x per jaar verschillende Libelle. Deze Specials gaan over de 4 populaire thema’s Libelle Gezond, Libelle Tuin & Zo, Libelle Lekker en Libelle Living. Daarnaast is er Libelle Bookazine. In Libelle Bookazine lees je een compleet boek in tijdschriftvorm. Bestsellers en onontdekte juweeltjes wisselen elkaar af. Tot slot heeft Libelle zes puzzelboekjes per jaar: Libelle Puzzelen. Deze puzzelboekjes bevatten de populairste puzzels zoals Zweedse puzzels, woordzoekers, sudoku’s én elke editie een nieuwe probeerpuzzel.

Libelle abonnement vol extra aanbiedingen!

Met een abonnement op Libelle profiteer je van veel abonneevoordelen. Zo wordt iedere week het tijdschrift thuis bezorgd en kun je het tijdschrift gratis digitaal lezen. Daarnaast ontvang je door het jaar heen diverse extra’s, zoals twee gratis Bookazines, een jaarkalender, 100 Kerstcadeaus voor abonnees en wekelijks worden er 5 cadeaus onder abonnees verloot. Ook ontvang je met een abonnement op Libelle 40% korting op Libelle Bookazine en Libelle Specials, en ontvang je 20% korting op Libelle Puzzelen. In het tijdschrift en online zijn wekelijks verschillende aanbiedingen te vinden, zoals wellness- en hotelaanbiedingen, weekendjes weg en leuke uitstapjes. Als abonnee ontvang je daarnaast 50% korting op digitaal lezen met keuze uit een assortiment van 50 verschillende tijdschriften!

Kies jouw Libelle abonnement

Als abonnee heb je iedere week de Libelle als eerste in huis én ben je goedkoper uit dan wanneer je Libelle los koopt in de winkel. Hier vind je alle aanbiedingen van de Libelle abonnementen met korting of met een cadeau. Iemand anders blij maken met Libelle? Geef een abonnement cadeau! Het cadeau-abonnement stopt automatisch. Wil je naast Libelle ook maandelijks een Libelle Special ontvangen? Je kunt je abonnement ook combineren met Libelle Special, Libelle Bookazine of Libelle Puzzelen. Vind hier het abonnement dat bij je  past!

 
Review:
Jouw rating