• Verschijnt 13x per jaar
  • Een compleet boek in tijdschriftvorm
  • Goedkoper dan een normaal boek

Kies jouw abonnement

Libelle Bookazines

Libelle Bookazines

/ 13x per jaar

Libelle Bookazine is een boek in de vorm van een tijdschrift. De mooiste boeken in een licht en compact formaat, ideaal om mee te nemen dus. Libelle Bookazine neem je mee in de trein, op vakantie of gewoon lekker thuis op de bank of in bad. Libelle Bookazine is een uitgave van de makers van Libelle en de boeken zijn zorgvuldig geselecteerd in samenwerking met de uitgeverij Meulenhoff boekerij en Luitingh-Sijthoff. Bookazine verschijnt 13 keer per jaar en bevat een grote variatie aan boeken en genres, dit kunnen bestsellers zijn, maar ook onontdekte juweeltjes, thrillers en oude romans. Zo ontdek je iedere maand weer nieuwe schrijvers, boeken en genres en lees je iedere maand weer andere indrukwekkende, meeslepende verhalen. 

Eerder verschenen romans van Libelle Bookazine

Iedere maand verschijnt een nieuw boek in de vorm van een tijdschrift. Romans die eerder verschenen als Libelle Bookazine zijn:

  • Met zachte hand – Siska Mulder
  • De avond aan het meer – Sarah Jio
  • Wild – Cheryl Strayed
  • Veilige Haven – Nicholas Sparks
  • Verloren vrouw XL - Gillian Flynn

Jouw Libelle Bookazine abonnement

Met een abonnement op Libelle Bookazine krijg je het boek in tijdschriftvorm 13 keer per jaar gratis thuisbezorgd. Daarnaast ben je met een abonnement goedkoper uit dan wanneer je een exemplaar los koopt in de winkel! Libelle Bookazine is er voor iedereen die van romans houdt. Je hoeft je dus niet te abonneren op Libelle om een abonnement op Libelle Bookazine te kunnen ontvangen. Je kunt de tijdschriften wel combineren in een abonnement als je graag allebei ontvangt. Houdt je van het lezen van indrukwekkende, spannende en meeslepende romans? En houdt je van de lichte en eenvoudige vorm van een tijdschrift? Dan is de Libelle Bookazine ideaal voor jou! Bestel hier het abonnement dat bij je past en geniet nu van hoge korting! Een roman was nog nooit zo goedkoop!

 
Review:
Jouw rating