• Ontspanning & inspiratie
  • Mode & wonen
  • Persoonlijke & herkenbare columns

Kies jouw abonnement

Libelle Abonnement

Libelle Abonnement

Tijdschrift Libelle informeert en inspireert. Met een Libelle abonnement geniet je elke week van een moment van ontspanning en inspiratie. Je leest interviews, reportages, herkenbare columns en uitgebreide dossiers die je op de hoogte houden van de nieuwste mode- en woontrends. Naast de wekelijkse Libelle verschijnt er 16x per jaar een Libelle Special met een thema: Libelle Gezond & Gelukkig, Libelle Tuin & Zo, Libelle Lekker en Libelle Living. Ook verschijnen er jaarlijks 13 Libelle Bookazines: complete boeken in tijdschriftvorm. Tot slot brengt Libelle jaarlijks 6 puzzelboekjes uit. De boekjes van Libelle Puzzelen bevatten de populairste puzzels én elke editie een nieuwe probeerpuzzel.

Libelle abonnement met korting

Als abonnee heb je elke week de Libelle als eerste in huis én ben je goedkoper uit dan wanneer je Libelle los koopt in de winkel. In onze officiële Libelle shop hebben we Libelle abonnementen met korting en regelmatig een Libelle abonnement met een cadeau. Bijvoorbeeld een Libelle abonnement met een tas cadeau. Je kunt je abonnement ook combineren met Libelle Special, Libelle Bookazine of Libelle Puzzelen. Hoe dan ook, hier vind je de Libelle aanbieding die bij je  past!I Iemand anders blij maken met Libelle? Geef een Libelle abonnement cadeau!

Aanbiedingen voor Libelle-abonnees!

Met een Libelle-abonnement profiteer je van veel voordelen. Zo kun je het tijdschrift gratis digitaal lezen en ontvang je regelmatig extra’s, zoals 2 gratis Bookazines en een jaarkalender. Ook worden er wekelijks 5 cadeaus verloot onder Libelle-abonnees. Met een Libelle-abonnement ontvang je verder 40% korting op Libelle Bookazine en Libelle Specials en 20% korting op Libelle Puzzelen. In het tijdschrift en online zijn wekelijks leuke aanbiedingen te vinden, zoals wellness- en hotelaanbiedingen, weekendjes weg en leuke uitstapjes. Als Libelle-abonnee ontvang je tot slot 50% korting op digitaal lezen, met keuze uit een assortiment van 50 verschillende tijdschriften!