• Verschijnt 6x per jaar
  • Van de makers van Libelle
  • O.a. woordzoekers, Zweedse raadsels, Sudoku, Fillipine & cryptogrammen

Kies jouw abonnement

Libelle Puzzelen

Libelle Puzzelen

/ 6x per jaar

Met een abonnement op Libelle Puzzelen ontvang je iedere twee maanden een grote variatie aan puzzels. Dit zijn woordzoekers, kruiswoordpuzzels, legpuzzels, Zweedse puzzels, cryptogrammen, sudoku’s en filippines. Het Libelle Puzzelboek is een 48 pagina dikke samenstelling van puzzels op niveau 3 en 4 én in elke editie is een prijspuzzel te vinden. Libelle Puzzelen is ideaal om mee te nemen op vakantie, in de trein of voor bij de koffie. Je kunt lekker alleen ontspannen met een puzzel, maar je kunt ook gezellig samen puzzelen met familie of vrienden. Libelle Puzzelen is een uitgave van de makers van Libelle, maar je hoeft geen abonnee van Libelle te zijn om je te abonneren op Libelle Puzzelen. De abonnementen zijn in combinatie én los van elkaar te bestellen. Met een abonnement op Libelle Puzzelen ontvang je het puzzelboekje 6 keer per jaar en kun je het hele jaar door lekker puzzelen.

Libelle Puzzelen voor iedereen

De Libelle puzzelen is een puzzelboekje van de makers van Libelle. Libelle is een tijdschrift dat inspireert en informeert. Met Libelle kun je je heerlijk ontspannen en alles lezen over de nieuwste mode- en woontrends, de lekkerste recepten en inspirerende en meeslepende verhalen. Omdat een groot aantal van de lezeressen van Libelle van puzzelen houden, is speciaal een puzzelboekje gemaakt. Maar om van dit puzzelboek te genieten hoef je geen abonnement op Libelle te hebben. Je kunt een abonnement afsluiten op alleen Libelle Puzzelen en 6 keer per jaar genieten van het puzzelboekje. Als je wel graag de Libelle leest, kun je natuurlijk ook het puzzelboekje combineren met de Libelle.

Jouw Libelle Puzzelen abonnement

Met een abonnement op Libelle puzzelen geniet je iedere twee maanden van 48 pagina’s lang puzzelplezier. Met een grote variatie aan puzzels, heb je altijd wat te puzzelen, ideaal dus voor iedereen die van puzzelen houdt! Krijg je geen genoeg van de Zweedse puzzel, de sudoku, de woordzoeker of de kruiswoordpuzzel? Laat dan 6 keer per jaar het puzzelboek van Libelle bij je thuisbezorgen met een jaarabonnement op Libelle Puzzelen! Je hoeft er niet voor naar de winkel en je hebt voor het hele jaar genoeg aan puzzels!

 
Review:
Jouw rating