• Verschijnt 16x per jaar
  • Van de makers van Libelle
  • De 4 favoriete thema’s van Libelle lezeressen

Kies jouw abonnement

Libelle Specials

Libelle Specials

/ 16x per jaar

Met een abonnement op Libelle Special ontvang je 16 keer per jaar een special over één van de vier thema’s: Gezond, Tuin &Zo, Lekker en Living. In deze extra dikke thema specials kun je optimaal inspiratie doen over je favoriete onderwerp.

Libelle Special thema’s

De Libelle Specials komen 16 keer per jaar uit. Ieder nummer heeft één van de vier thema’s. Zo is er Libelle Tuin & Zo, waarin je de nieuwste tuintrends leest en ideeën op doet met leuke en eenvoudige doe-het-zelf-ideeën voor tuin, dakterras of balkon. Met Libelle Gezond blijf je op de hoogte van al het nieuws over gezondheid, de nieuwste gezondheidstrends en een zoektocht naar geluk. Met Libelle Living zorg je ervoor dat je alles af weet van de nieuwste woontrends, ontvang je stylingtips en DIY ideeën om je eigen huis trendy te houden en kun je binnenkijken in de mooiste huizen. Met Libelle Lekker maak je de lekkerste recepten en zie je de mooiste creaties op gebied van foodstyling.

Libelle Special voor iedereen

Van de makers van Libelle komt iedere maand de Libelle special uit. Je hoeft echter geen Libelle lezeres te zijn om van de Libelle Special te kunnen genieten. Je kunt een abonnement op de Libelle Special nemen in combinatie met de Libelle, of alleen op de Libelle Special. Lees je graag over een gezond leven, het tuin- en buitenleven, de nieuwste woontrends en de lekkerste recepten? Dan is de Libelle Special wat voor jou! Met een abonnement op de Libelle Special krijg je iedere maand het tijdschrift gratis thuisbezorgd en ben je goedkoper uit dan in de winkel. Laat je maandelijks inspireren met Libelle Special en kies hier het abonnement dat bij je past!

 
Review:
Jouw rating