Helaas is onze klantenservice gesloten.
Vanaf morgen om 09:00 zijn wij weer telefonisch bereikbaar.

Word lid van Libelle Puzzelen

Libelle Puzzelen

2 ,50 per nummer
21% korting

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn eerste nummer?

Als u de bestelling heeft afgerond, krijgt u een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot uw abonnement ingaat.

Kan ik het abonnement makkelijk opzeggen?

Ja, na de gekozen kortingsperiode kunt u Libelle Puzzelen maandelijks opzeggen.

Hoe vindt de betaling plaats?

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door uw rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geeft u toestemming voor een automatische incasso van het afgesproken bedrag per betalingstermijn.

Hoelang kan ik profiteren van de actieprijs?

Dat is afhankelijk van de kortingsperiode die u kiest. Bij de langste kortingsperiode krijgt u de hoogste korting en profiteert u het langst van de actieprijs. Na de kortingsperiode gaat het abonnement over in het reguliere tarief en is per maand opzegbaar.

Kan ik mijn abonnement in de toekomst laten ingaan?

Ja, dit kan. U kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Kan ik een abonnement in het buitenland bestellen?

Ja, dit is mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. 

Hoe kan ik een Libelle Puzzelen abonnement cadeau geven?

Vul in het bestelformulier uw eigen gegevens in en kies vervolgens voor ‘Bezorg mijn blad op een ander adres’. Doet u dit liever telefonisch? Bel met onze klantenservice.

Krijg ik korting op een tweede tijdschriftabonnement van DPG Media?

Ja, als u een abonnement heeft op een tijdschrift van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijgt u maar liefst 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement. Deze aanbieding geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Dit abonnement is na afloop van het eerste jaar maandelijks op te zeggen. U sluit het tweede abonnement met korting af op kiosk.nl/abonneevoordeel.

Libelle, elke week een feestje afbeelding

Libelle, elke week een feestje

Libelle is het grootste vrouwenblad van Nederland en geeft dagelijks inspiratie om het leven nóg leuker te maken. In Libelle weekblad leest u bijzondere interviews, aangrijpende verhalen, herkenbare columns van onder anderen Sylvia Witteman en blijft u op de hoogte van alles op het gebied van wonen, tuinieren, mode en culinaire inspiratie. Naast Libelle kunt u ook kiezen voor Libelle Bookazine, Libelle Specials en Libelle Puzzelen, of een combinatie van deze titels.


Altijd Libelle bij de hand

Op de website van Libelle en in de app vindt u nóg meer verrassende verhalen, actualiteiten, nieuwtjes, tips en puzzels. Met een Libelle (Digitaal)-abonnement hebt u onbeperkt toegang tot deze website en app.